2012-08-24

Sparande augusti

Ny lön och nytt sparande, fick bättre lön än tidigare månader den här gången och det var bra för kan sätta av +8.000:- idag. Hoppas på en liknande summa nästa månad med så det ser ljust ut faktiskt. Bara köra vidare!

Ordnade en ny fast ränteplacering på ca +43.000:- idag med. Satte den på tre månader. Tyckte det var bättre att göra så än att ha dom på vanliga sparkontot då det ger mycket mer. Så dom inkommer i slutet av november igen. Inte mycket i ränta, men många bäckar små som man säger!

Ha en trevlig helg på er nu!

2012-08-21

Tur i oturen

I fredags var jag på väg hem från jobbet och jag tog en sväng förbi en av dom dyraste butikerna man kan
handla på i mitt tycke, nämligen pressbyrån. Köpte mig en liten burk Coca cola och en kanelbulle. Det slutade på 31:- kronor. Jag log när jag betalade för jag tyckte det var ett larvigt överpris. Jag tog en promenad hem istället för att ta bussen hem som jag brukar göra. Hade väl gått drygt halvvägs när jag tittade ut över en liten gräsmatta vid ett skolområde. Då låg det en femtiolapp halvvikt mitt på gräset, jag vart naturligtvis helt misstänksam och började titta runt efter kameror eller folk i närheten. Men jag såg ingenting alls. Kändes rätt så lustigt, för det kändes som om den var utplanterad på nåt sätt.
Men genomblött var den av regnet så kanske inte. Men det var bara att ta den och knalla vidare..

2012-08-13

Sparat pengar och varit ledig

Har börjat jobba igen efter min lilla ledighet tidigare och det kändes helt okej. Lite segt i början men man vänjer sig efter några dagar. Har även haft ögonen på lite saker jag velat fått tag i men tyckt dom varit dyra i Sverige och då är det alltid bra med ebay som jag tagit upp tidigare.

Saken jag ville ha tag i kostade på billigaste stället 1195:- här i Stockholm. Fick den för 750:- ca inklusive frakt från USA. Jäkligt bra tycker jag! Har slutat handla prylar helt i Sverige. Jag bara jämför priser om det är nåt jag vill ha tag i sen hamnar man alltid på ebay för att det är billigast.

Så det är nåt jag vill tipsa alla om, visst man får vänta nån vecka extra, men det är det värt om man kan spara några hundralappar tycker jag.

Dollarn är hyfsat låg nu med så det är bara gå in och titta runt på det ni behöver och passa på!