2013-12-24

Årsredovisning 2013

Då var det dags för en liten årsredovisning och eftersom jag har lite problem med bloggen av nån anledning så kommer siffror och det övriga i ett form av ett inlägg.

Årets sparande: +91.763:-
Mitt totala sparande: + 804.693:-

Har i genomsnitt sparat +7.646:- per månad, vilket är lite mindre än förra året. Men jag ligger på den sparnivå som jag vill ligga på så är supernöjd med det resultatet. Har dessutom just passerat nästa "hundragräns" så det är ännu mer inspirerande att fortsätta nu här framöver.

Idag är det julafton så har ett fullspäckat schema idag. Men vi ses nästa år!

Ta det lugnt med julmaten nu!
 
// Julhälsningar Pengar och Cash

2013-12-23

Sparande December

Ny lön och nytt sparande idag. Julafton imorgon med! Blir inte en dyr historia för mig som tur är. En av mina billigaste jular någonsin tror jag det är. Är tyvärr inte så mycket ledig som jag brukar vara, men lite röda dagar här och där ger ändå mer tid att vila upp sig.

Hur ser er jul ut, eller hur var er jul för er som läser detta senare? Dyr historia eller billig historia?
Jag sparar undan +7.517:-

Kommer med en årsredovisning framöver, tills dess..

God Jul & Gott Nytt År!

*Har tyvärr problem med min högermarginal och kan inte spara dom nya siffrorna, men återkommer inom kort så fort det vill fungera igen...

2013-12-02

Black Friday

Har denna månad fått en ny insikt i saker som händer utanför vårt land och som jag gissar på är en ny populär sak att använda kreditkorten till rätt kraftigt. Men i dagens läge med all status och "bling bling" uppmärksamhet så är det nog många som använder avbetalningar och tar lån och diverse liknande saker för att inte vara sämre än nån annan. Jag pratar om det nya fenomenet "Black Friday" som dykt upp i Sverige på senaste tiden. Jag tror det kommer från USA från början (rätta mig om jag har fel). Men det är väl som nån slags mellandagsrea fast priserna ska väl vara ännu lägre.

Jag såg en film från just USA vid ett tidigare skede och folk attackerade butikerna precis som om det var gratis guld innanför väggarna när butiken öppnade. Vet dock inte om det var lika galet i Sverige?

Vad tycker ni om det här fenomenet? Har ni själva varit där eller känner ni nån som varit på en sån rea?