2009-07-15

Oväntade utgifter

Häromdagen fick jag en sån där oväntad utgift i form av hemförsäkringen. Då sprack hela min planering för månaden, hade elen att betala denna månad med. Men ska se till att dom betalas med förra lönen och får snåla extra mycket fram tills nästa lön. Blir matkontot som får lida lite dom kommande nio dagarna. Inget äta ute med andra ord.

3 kommentarer:

  1. Dem ät värst, de oväntade! =/
    Lite nyfiken på hur din kost ser ut då du kan landa på 750;-/månad emellanåt. Vore intressant och se om det är något vi skulle kunna tillämpa här hemma! =)

    SvaraRadera
  2. Se det från den ljusa sidan du har pengar till räkningen =). Det är många som får oförutsedda utgifter och sedan inte har råd att äta mat och även om det skulle varit så att du av någon anledning skulle varit tvungen att ta den från dina sparade pengar så har du sparade pengar att ta av. Visst känns det skönt? =D

    SvaraRadera
  3. S.E.F.O: Ja, dom är inte roliga! Jag höll mig till storpack av olika maträtter. 1 kg köttbullar minns jag. Köpte en del pommes. Lite mat i den andan. Visst det är kanske tråkigt att trycka i sig sånt en hel månad. Men det blev väl nån pizza i veckan för att hålla lågan uppe. Man får vara lite påhittig.

    Fru S: Jo, jag har faktiskt betalat 2 räkningar nu som INTE var med i månadens planering, men det känns kanonskönt att ha tryggheten där.

    SvaraRadera