2013-01-27

Sparande Januari

Nytt år och nytt sparande. Har planerat en del inköp som jag ska göra denna månad, det blev att lite extra pengar behövdes efter jul med, så jag har tagit av föregående månads sparande samt att jag behöver lite till vissa inköp denna månad. Så sätter inte undan mer än +4.024:- den här månaden.

Det är ju dels det som är tanken med min buffert att kunna använda pengar när dom verkligen behövs. Så det är väldigt skönt att slippa tänka på nästa lön osv. Men sparandet går åt rätt håll!

Nästa månad så kommer sparandet hålla en normal nivå precis som jag brukar dock.

6 kommentarer:

 1. hej hej.
  lägger in dig i min lista över bra bloggar
  hoppas det är ok?
  kika gärna in.
  och du,fortsätt blogga för tusan! har saknat dina inlägg!!
  www.metrobloggen.se/fattigdom

  SvaraRadera
 2. Fattigdom: Absolut! Det är helt okej. Ja jag skriver när jag har nåt att få ur mig. Men håll utkik har ett inlägg som ligger på skrivbordet och väntar..

  SvaraRadera
 3. 4000Kr i sparande är inte fy skam det heller. Jag hade själv ett utlägg i Januari på drygt 4000Kr för en ny mobil så mitt sparande blev lite mindre än jag tänkt mig.

  SvaraRadera
 4. MiljonKronor: Ja ibland dyker det upp saker som man behöver. Så länge man går plus varje månad så är jag nöjd.

  SvaraRadera
 5. Brukar titta in här då och då, och har saknat dina inlägg nu. Inte alltid som jag kommenterar blogginläggen, utan bara läser.
  Tänker att du har lite annat för dig, som gör att du inte bloggar varje månad nu.
  Ja, ett bra privatliv kan vara bättre än bloggeriet...
  Jag tycker i alla fall att du har ett fantastiskt bra sparande, och verkar vara duktig på att planera dina utgifter också.
  Det blir inte så mycket onödigt handlande när man planerar så där bra. Skriver bara "Heja dig"!

  SvaraRadera
 6. Spargrisens mor: Ett välbekant namn ser jag! Tack för dom fina orden. Har haft en del för mig det stämmer, man har ju ett liv utanför dessa inlägg med.

  Sen kan jag ju avslöja att det är inte antalet kommentarer som räknas för mig, utan att nån enstaka får upp ögonen för sin egen privatekonomi eller blir inspirerad av nåt jag skrivit.

  SvaraRadera