2016-03-24

Nybliven Miljonär!

Ja då är dagen här som man väntat på en längre tid. Mina känslor är blandade och det känns fortfarande inte riktigt som att det är sant än. Jag får nog låta det smälta några dagar eller kanske veckor för den delen. Men jag är väldigt glad och stolt över att jag skramlat ihop över en miljon kronor med att enbart haft ett deltidsjobb och varit lågavlönad.

Under helgen som kommer ska jag fira med min flickvän och äta en god middag och ha det trevligt.
Har fått några frågor och funderingar som jag kommer ta upp i ett inlägg framöver med. Så har ni fler frågor är det bara fråga på. Jag ska försöka besvara alla jag kan.

Vill tacka alla som läst och varit återkommande på min blogg under alla år. Jag känner igen en del av er trotts allt. Vi är ju inte så många som just skriver om ekonomi osv om man jämför med andra kategorier.

Jag startade bloggen av olika anledningar 2009. Dels för att jag själv skulle få en bättre översikt när det gällde mitt sparande samt att jag ville visa och framför allt bevisa att det VERKLIGEN går att spara ihop bra med pengar fast man inte har en hög inkomst. Nu är jag ett levande bevis för det! Så det finns inga ursäkter till att inte börja spara. I grund och botten är det dina egna prioriteringar som måste värdesättas för att du skall nå dina mål.

Den här månaden satte jag av +7.000:- och min förmögenhet ligger på +1.002.003:-

Ni får ha en trevlig dag och påskhelg! Det kommer jag ha!

På återseende!15 kommentarer:

 1. Grattis! Du har nått miljonen genom att målmedvetet traska på år efter år. Jag antar att det sedan länge är en del av dina grundvärderingar att vara sparsam och inte en uppoffring. Du kommer få mer och mer pengar framöver, har du några långsiktiga syften utöver den ekonomiska trygghet du etablerat (ex framtida husköp, eller andra typer av investeringar än pengar på bankkonto)? Mvh TMP

  SvaraRadera
 2. Stort grattis! Passa på att fira nu.
  Hur uppkom ditt intresse?

  SvaraRadera
 3. Stort grattis på dig! Hoppas det känns riktigt bra ;)

  Hade vart kul att höra om nya mål med ekonomi, planer med pengarna? Ska du hålla miljonen levande eller kommer du börja spendera. Ska du ändra på hur du lever och spara mer/mindre nu?

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 4. Stort grattis! Riktigt kul att du äntligen uppnått miljonen!

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 5. Stort grattis! Jag var med om samma sak förra året (sparat ihop 1M genom aktieaffärer, bostad ej inräknat) - Obeskrivlig känsla :) Glad påsk :) /M

  SvaraRadera
 6. Grattis, bra jobbat! Måste vara en underbar känsla. Glad Påsk

  SvaraRadera
 7. Stort grattis! Du har ju en annan strategi än flertalet ekonomibloggare, med enbart sparkonto. Kommer du hålla fast vid den strategin? Den gör ju att du kommer vara miljonär nästa månad också, oavsett hur börsen går. Jag skulle vilja höra mer om ditt trygghetstänk.

  SvaraRadera
 8. Tack alla! Jag återkommer efter påskhelgen med ett inlägg och kommer självklart svara på era frågor.

  /Pengar och Cash

  SvaraRadera
 9. Grattis älskling, det är starkt jobbat! Jag vet hur du kört på år efter år, och nu har du äntligen nått ditt mål. Du är levande bevis på att det går att skaffa sig ekonomisk trygghet utan att vara höginkomsttagare; det gäller bara att prioritera rätt. Jag är så glad för din skull, och stolt över dig. Du är en riktig inspirationskälla!

  /Din flickvän

  SvaraRadera
 10. Tack älskling! Man kommer i mål bara man ger sig fan på det! :)

  SvaraRadera
 11. Enormt stort grattis! Jag har följt dig sporadiskt sedan starten och det är verkligen kul att se dig nå fram.

  Nu är det är bara att sätta upp nya mål, livet går vidare. :) Jag antar att du har läst http://www.mrmoneymustache.com/.

  Grattis och glad vår!

  SvaraRadera
 12. Anonym! Tack för dom orden! Kul att du har följt mig på resan. Nej, får titta in där.

  Detsamma!

  SvaraRadera
 13. Grattis! Spännande vad målmedvetenhet kan resultera i. Kommer fortsätta att titta till dig P&C! Bra jobbat.

  SvaraRadera
 14. Atlas: Tack för det! Ja utan mål i livet blir det tomt..

  SvaraRadera