2013-04-23

Utgifter och Sparande

Då är det dags för lön om två dagar och denna månad kommer jag ha stora utgifter så det kommer inte bli plats för så mycket sparande tyvärr. Det är för att jag kommer behöva köpa ett sommarkort hos SL. Det kostar 2.400:- och gäller mellan 1 Maj - 31 Augusti. Men jag sparar in 760:- på det än om jag hade köpt månadskort som vanligt, så får tänka på det.

Nästa månad blir det mer intressant att skriva när lönen kommer och utbetalningarna från mina just nu två fasta ränteplaceringar utfaller i sin helhet. Det kommer ge ett bra språng på kontot!

Återkommer på torsdag igen, på återseende!

4 kommentarer:

 1. Varför skaffar du inte årskort? Kostade mig runt 4000 ungefär när jag köpte mitt i september, ungefär vad bilen kostade mig i underkant hehe. Sålde alltså bilen och ångrar mig inte en sekund.

  SvaraRadera
 2. Andreas: 4000:- För ett årskort? Var det i Stockholm? Billigaste här är idag (tittade just) 8.300:- Hade jag sett ett årskort för 4.000:- hade jag köpt det på 2 sekunder! Men motbevisa mig gärna tack!

  SvaraRadera
 3. Detta är i göteborg ;) Kostar nog 4600 efter höjning nu. Bor man strax utanför får man betala + eller ++ tillägg med. Detta är västtrafik

  SvaraRadera
 4. Andreas: 4.600:- är superbilligt! Hade gärna betalat det. Tyvärr så är stockholm nästan dubbelt så dyrt! Tror nog kollektivtrafiken är bättre i Göteborg dock, för här är det problem året runt, speciellt med bussar. Dom förtjänar inte att få dom pengarna dom får för biljetter här..

  SvaraRadera