2015-05-18

Chockhöjning av månadskortet!

Ja igår läste jag en sak som irriterar mig mycket, jag fattar inte hur man kan höja gång på gång när kollektivtrafiken fungerar så pass dåligt. SL har en produkt som inte fungerar och nu vill man ha mer pengar till just den. Jag ska betala 900:- kronor i månaden när jag samtidigt ser att det bara blivit sämre och sämre. Jag hoppas verkligen att så många som möjligt tar bilen istället efter sommaren eller hittar på andra lösningar. Jag själv kommer INTE betala en krona under september i alla fall. Jag tar och cyklar en månad till jobbet där så att årsavgiften blir ungefär densamma som året innan.
Sen får jag se om jag fortsätter månaden efter med? Men 900:- kronor är larvigt med tanke på vad dom erbjuder!

Jag har haft bussar som inte dyker upp, inställda tåg, tunnelbanan har det varit alla möjliga problem med. Jag har kommit försent så många gånger till jobbet under mitt arbetsliv att SL borde bjuda mig på ett helt år! Är väl ett under att man har kvar jobbet i dagens läge?

Sen kan jag tycka att vore Sveriges kollektivtrafik lika bra som i Japan, ja då hade jag gladeligen betalat 1000:- om jag var bombsäker på att jag kom dit jag skulle samt i TID! Har man en tjänst som fungerar så är alla resenärer nöjda, men här i Sverige är det bara pinsamt, dessutom ska dom ha mer pengar för pinsamheten.

/Pengar och Cash

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar