2009-03-22

Nytt på bloggen: "Tillgångar/Skulder"

Mitt totala sparande och årets sparande finns lite längre ner på bloggen i höger marginalen under rubriken "tillgångar".

6 kommentarer:

  1. Kul att du kommit över 400' strecket måste kännas bra eller hur.

    SvaraRadera
  2. Trevlig summa det där men du benämner det som "sparande totalt". Är det likviditet/rena pengar det handlar om eller är det flera olika former som du summerat?

    SvaraRadera
  3. Anonym: Ja det känns väldigt bra.

    Kristian: Tack! Det är rena pengar. Bara att jag benämner det så pga att jag sparat i flera år.

    SvaraRadera
  4. vad skönt det måste kännas=) Jag vill också ha en sån stor buffert! Grattis...människor som du inspirerar mig till att fortsätta kämpa med mitt köpstopp och få till en rejäl buffert...
    Vad är ditt mål med sparandet? Och hur mycket vill du ha innan du är nöjd?

    SvaraRadera
  5. Du skrev i ett tidigare inlägg, som kommentar, att du har knappt någon ränta alls på ditt sparande. En ränta som var såpass pinsamm att du inte ville nämna den. Med 400.000:- så borde man ju tycka att det borde ligga mer intresse av att förvalta pengarna :) Åtminstone lägga dessa på ett konto som ger några procents ränta. Har jag missuppfattat något?

    SvaraRadera
  6. Minna: Tack för dom orden:) Du kommer nå dit det är jag övertygad om.
    Jag har bara ett mål just nu och det är att nå 500 strecket. Sen efter det vet jag faktiskt inte.

    Kristian: Nej, du har inte missuppfattat något. Det här med räntorna kom lite hastigt då många bankräntor störtsjönk rätt snabbt för ett tag sen som du själv säkert sett. Visst jag hade bra ränta innan, men på några månader sjönk den med 3-4 % vilket gjorde att många banker inte hade så attraktiv sparränta längre.

    SvaraRadera