2011-04-03

Sparande Mars

Ja då var det dags att redovisa mars sparande, jag har satt undan +7.000:- denna månad, och den totala summan hamnar på +562.564:- i dagens läge. Skönt att det börjar röra på sig igen.

Som jag sagt tidigare så har jag kvar drygt -37.000:- till mitt mål detta år och det kommer jag hålla. Men hur mycket jag passerar målet med är väldigt svårt att säga då jag inte kommer snåla lika mycket detta år.

2 kommentarer:

 1. Ja, det måste kännas skönt att kunna sätta undan så mycket. Vi har en excelfil som vi skriver upp alla utgifter på, men det händer inte så mkt mer där tyvärr.
  Pengarna bara rinner mellan fingrarna. Hur får man stopp egentligen. Känns som allt är nödvändigt, nja inte köpmaten/snacks förstås..men då vill man "unna" sig ngt för inte kan man gå på bio eller ut och resa. Har du något bra tips att dela med dig av? Vi har ju utgifterna uträknade, vad/hur ska vi göra i nästa steg?

  Lycka till med ditt fortsatta sparande!

  SvaraRadera
 2. Anonym: Tack! Ja finns ju mycket man handlar som man egentligen inte behöver och som man klarar sig utan, men visst ska man unna sig nåt ibland det är ett måste för mig med, annars orkar man inte med att spara i längden.

  Ett tips kan ju vara att du/ni håller en viss veckobudget eller månadsbudget när det gäller mat exempelvis. Sen är det bara låtsas som om det inte finns mer pengar.

  SvaraRadera