2014-03-03

Sparande februari

Dags för månadens sparande som landar på +6.000:-. Mindre än vad jag brukar, men har haft en hel del familjeangelägenheter på senaste tiden som jag har haft fullt upp med, samt att nästa månad är förmodligen helt sparfri. Så lär inte sätta av några mer pengar förrens i april gissar jag på.  Men det är tur att man har en trygg buffert när det dyker upp helt oväntade saker i livet som det har gjort för mig, oväntade och mycket tråkiga i mitt fall. Men känns skönt att pengar finns när dom verkligen behövs på olika sätt.

Sen har jag haft lite otur med en större hyreshöjning det här året med samt retroaktiv hyra för tre månader. Så det var många saker som kom på en gång tyvärr. Men det är bara ta nya tag framöver och köra på. Hoppas ni haft en bättre start på året än jag.

/På återseende!

4 kommentarer:

 1. En blogg i min smak! Hittade dig via "Miljonär innan 30" och lagt till. Ska följas! Fastnade även för din grön-markering på summor pengar. Väldigt iögonfallande! Kanske lånas i framtiden!

  Mvh,
  Sam

  SvaraRadera
 2. Jo... - pengar är en viktig del för att kunna ha på sig, få i sig osv. Men målningen Grindslanten, av August Malmström 1885, visar hur illa och fel det blir när Wi ser pengar som allt. Målningen är ju om barn - men frågan är om Wi vuxna ej är än värre på att slåss och kämpa med varandra för pengarnas skull.

  Den 21 april skickade jag ett mail till finansminister Anders Borg om hur att förändra nationalekonomin - så att medborgarna kan få det lite drägligare ekonomiskt. Det finns även publicerat på min blogg här.

  Vad tror Du Anders Borg kommer att svara mig med ?

  SvaraRadera
 3. Sam: Tack för dom orden, kul att man uppskattas! Självklart får du låna grönmarkeringen!

  /Pengar och Cash

  Josef: Ja, jag gissar på att du inte får nåt svar alls? Blir förvånad om han verkligen tar sig tid och svarar. *Ler* men vi får väl hoppas på det bästa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så länge som det finns liv så finns det hopp !

   Radera