2014-04-27

Sparande April

Då var jag tillbaka efter en tids uppehåll, haft en del familjeangelägenheter osv i mitt liv att ta tag i så inte riktigt haft tid och ork att sätta mig här. Men nu är jag tillbaka på allvar igen!

Jag skrev ju att jag under mars inte skulle spara nåt, men jag fick + 5.000:- över där till min stora förvåning. Sen kom aprils lön in på kontot och +7.000:- rasslade in på sparkontot. Sen får vi inte glömma mina pengar som jag fick tillbaka på skatten för ett tag sedan, det vart hela +180:- pissetassar som kom in. Bättre än att gå minus i alla fall. Summan totalt blir +12.180:- för senaste tiden. Så det har rullat på ungefär som vanligt på den ekonomiska sidan.

Svarade även på förra inläggets kommentarer, tog lite tid, men nu är det med ordnat. Kommer vara mer aktiv här framöver.

Får försöka uppdatera mina summor med framöver. Ha det bra tills nästa gång!

/Pengar och Cash

4 kommentarer:

 1. Gott att ha dig tillbaka igen :) Har saknat dig lite!!

  SvaraRadera
 2. Anonym: Tack för det! Kul att man uppskattas.

  SvaraRadera
 3. japp det är alltid kul att läsa din blogg...ger så mycket inspiration. Själv har jag tagit ett uppehåll i bloggandet. Satsat mer på familjen och pluggandet....ganska skönt med en välbehövlig paus....

  SvaraRadera
 4. Minna: Tack! Har varit lite off på senaste tiden. Men nu kommer ett nytt inlägg strax. Ja man måste ju tänka på annat med!

  SvaraRadera