2015-03-11

SurveyBee’s Blog Awards 2015

Ja då var resultatet klart på SurveyBee`s sida. Jag tyckte det bara var kul att bli nominerad. Har aldrig siktat på att hamna i liknande sammanhang, men jag tänkte det kunde vara lite intressant. Jag knep i alla fall en 4:e placering av 15 bloggar så det får man vara nöjd med. Men man hade bra konkurrens så inte så lätt att vinna där. Men kände faktiskt inte igen alla på topp tre måste jag erkänna. Men kul med nya bloggar som poppar upp med. Får ta och titta in på några nya framöver.

Men det är kul att man uppskattas för det man skriver om på många sätt, för det pratas på tok för lite om privatekonomi och allt som rör det ämnet idag. Det måste upp till ytan mer tycker jag. Dags att börja redan i skolorna och lära kidsen att göra en budget kanske? Jag garanterar att många lägger det på minnet och tar med sig det när första jobbet dyker upp. Så slipper många hamna i nån sorts "lyxfälla" med diverse sms lån och privatskulder. Jag hoppas på att det finns med på schemat inom en snar framtid!

Får tacka alla som jobbat med att lista våra bloggar på SurveyBee`s hemsida och ge dom beröm för en kul ide som jag hoppas fortsätter år efter år.

På återseende!

2 kommentarer:

  1. Grattis till utmärkelsen!
    Såg en hel del bloggar som jag inte har upptäckt än - spännande.

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja håller med, ska väl titta in en del framöver.

    SvaraRadera