2017-09-25

Long time no see!

Då är jag tillbaka här efter ett ganska långt uppehåll. Har hänt en hel del i livet sedan sist. Jag har jobbat på precis som vanligt i livet, jag har sparat på som vanligt med. Såg att en del saker behöver uppdateras här på bloggen och ska ta tag i det med en gång.

Sparandet i sig är som det brukar vara. Har satt undan en ganska bra summa varje månad. Men har dock inte haft så stor koll på hur mycket jag har sparat varje månad. Men det ligger mellan 8.000:- och 10.000:- per månad i alla fall, vilket är ett stabilt sparande för framtiden.

Är ju sambo som jag redan sagt i tidigare inlägg. Vi har ju en ny stor lägenhet med vilket känns riktigt skönt.Gick från 40 kvm till 61 kvm. Så nu finns det lite mera svängrum här hemma. Fick även lägenheten helt nyrenoverad med så slapp lägga en enda krona på det. Men pengarna gick till mycket nya möbler som var nödvändigt. Men det var det värt.

Har även funderat på att förmodligen sluta på mitt nuvarande jobb dom kommande fem åren. Mest pga att det är ett slitsamt jobb och att det är på obekväma tider. Men det hänger ihop med hur mycket jag kan spara undan. Sen måste jag kunna hitta nåt annat deltidsjobb med framöver när jag är lite äldre med. Men det borde nog gå att få tag i nåt. Så det kommer bli lite livsförändringar i framtiden, jag vet inte när det sker. Men det kommer att ske!

Har haft tankar på att gå in på bloggen tidigare och skriva lite men sen har man glömt av det. Men ska försöka köra lite mer inlägg framöver.

Idag sparade jag undan +10.675:-

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar