2009-03-25

Redovisning mars

Redovisning för mars.

Mitt sparade såhär långt under året:
Januari: 8.182:-
Februari: 6.405:-
Mars4.915:-

Totalt 19.502:- av 50.000:-



9 kommentarer:

  1. du håller bra takt...blir nog inga problem för dig att slå 50 taket...jag har haft svårare att spara den här månaden.=( Mycket utgifter...

    SvaraRadera
  2. Minna: Tack! Ja jag försöker verkligen att kasta undan varje krona jag inte behöver. Har en del utgifter jag med tyvärr. Men räkningar måste ju betalas.

    SvaraRadera
  3. En bra bit på vägen :) bra jobbat!

    SvaraRadera
  4. Hej, trevlig blogg! Varför har du valt ett så extremt defensivt sparande? Jag kan förstå att du inte investerar i aktier då risken för förluster är stor (jag om någon vet allt om det, se blogg), men en korg med räntefonder borde väl vara säkert nog? En annan fördel med räntefonder är att man skjuter upp skatten och därmed tjänar ränta även på dessa pengar.

    SvaraRadera
  5. Direktörsdottern: Tack!

    Clemens Winkler: Tack! Jag gillar att ha mina pengar på ett säkert ställe. Vill inte riskera att bli av med nåt på fonder eller aktier.

    SvaraRadera
  6. Har du tänkt spara upp till 50.000kr sen avvakta med sparande resterande delen av året? Jag menar att du sparar rätt goda summor varje månad som kommer lätt överstiga 50.000kr i samma takt och således är ditt mål ganska lågt satt. Blir inte samma utmaning då om än väldigt väligt nyttigt för den saken. :)

    SvaraRadera
  7. Jag kommer ha som mål att få ihop 50.000:- kronor som mål nummer ett. Sen kommer jag fortsätta lägga undan så mycket som jag kan och så får vi se vad det slutar på 25:e december 2009. Vet att sparandet ser bra ut för målet just nu. Men man vet aldrig vad som sker under resten av året. Tar inte ut nåt i förskott.

    SvaraRadera
  8. Bra tider för sparande, intressant att följa din blogg. Även om det oftast är roligare att öka intäkterna;)

    www.crowdsourcinggroup.com

    SvaraRadera