2009-05-25

Redovisning Maj

Mitt sparande såhär långt:

Januari: +8.182:-
Februari: +6.405:-
Mars: +4.915:-
April: +21.710:- (Varav +14.577:- i skatteåterbäring & +2.500:- i fonder)
Maj: +5.000:-

Totalt sparat under året +43.712:- av 50.000:-kronor.

5 kommentarer:

  1. Snart där då. Inte många lappar kvar. Men jag tycker ändå du satte ett alldeles för lågt mål för din kaliber. Vad blir nästa? Några andelar av överskjutande pengar till investeringar kanske?

    SvaraRadera
  2. Nonhosonno: Tack!

    Kristian: Nej, inte långt kvar. Men det har gått bättre än väntat. Hade inte räknat med att jag skulle vara där så pass tidigt som jag förmodligen kommer vara. Jag vet inte än? Jag fortsätter och kör på som om jag var på noll hela året ut. Hur går det själv?

    SvaraRadera
  3. Ja, det låter smart för en gott utfall att räkna med ingenting alltid. Då är minsta lilla bonus ett glädjeskutt :)

    Hehe, det är lustigt att du frågar. Det är nämligen så att jag satte mitt mål på 100.000kr i kapital till sommaren 2010. Nu är det så att jag har kommit 99% till mitt mål redan denna sommar så jag är lika dålig som du på att ge en bra prognos gällande mitt sparande :) Sen kommer det stora "bakslaget". Vi har spekulerat på en tomt som kan bli att skriva kontrak vilken dag som helst om säljarna fortfarande vill överlåta marken till oss som de tidigare sagt. Då ryker ca 50.000kr av dessa så då är jag tillbaka till förra årets kapital igen :) Jag sniffar på mållinjen så att säga men en bra tomt är en bra tomt och väl investerade pengar. Vi har letat hus i ett specifikt område och det har inte gått så bra men nu hittade vi en tomt bland det bästa lägena i det området vi hitills hittat och valde att lägga ett bud. Sen är det ju den där detaljen med att bygga hus också. Kommer nästa år :) Men jag hade känt mig mer till tillfredsställd om jag fått se de där sex siffrorna innan så man fått känna av att jag nått mitt mål - med god tidsmarginal. Nu hoppas jag att fonderna stiger med några tusen procent :)

    SvaraRadera
  4. Kristian: Exakt!

    Ja, en tomt är ju en bra investering. Du lär komma upp till 100.000 sen igen. Det är bara köra på som vanligt.Ja en chockartad stigning på fonderna hade ju vart trevligt.

    SvaraRadera