2011-12-23

Sparande November/December

Hej alla glada!
Har haft lite mycket hit och dit och min blogg/ekonomisk översikt blev lite lidande. Men alla har ju ett liv att ta hand om. Men nu ska jag följa upp lite.
Har blivit en del inköp av diverse saker men det är sånt som behövs ibland och fler är på väg nästa år.

November blev väl ingen hit när det gäller sparandet direkt. Men jag satte undan +4.000:-
December har jag satt undan +5.950:-

Har fått en del förfrågningar om hur jag lever, har jag familj osv. Jag KAN ha tagit upp det i kommentarer tidigare i bloggen. Men jag minns inte vart. Men får göra nån liten uppföljning i framtiden kanske.

Har även sett att reporäntan börjat sjunka igen. Jag personligen tycker det är hemskt. Men jag har å andra sidan inga lån på nåt så mig påverkar det inte på samma sätt som folk med hus/bostadsrätter ect. jag hoppas det vänder för hade hoppats på nåt snitt på bortåt 3% åtminstånde i framtiden.

Ja det var väl allt för tillfället. Nu ska jag njuta av min ledighet som varar in på nästa år!

Gör inte av med för mycket pengar nu!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR PÅ ER!


1 kommentar:

  1. Följer med stort intresse din blogg.

    Ser att 2009 och 2010 var ungefär likvärdiga men att det under 2011 blev mindre sparat än 09/10. Hur ser planen ut för 2012, har du ngt mål för sparandet för 2012?

    Med tanke på att du är skuldfri och "kapitalist" vilket väl? syns i div register, får du många påstötningar i form av direktadresserad reklam? Typ de som vill låna ut pengar till dej eller vill att du skall investera dina pengar hos dem?

    Ola

    SvaraRadera