2012-02-19

Snålperiod

Har den senaste veckan levt rätt snålt, och veckan som kommer blir likadan. Var ett tag sen jag var nere på dom här snål nivåerna som jag varit nu ett tag. Påminner lite om hur jag var 2009 under det året. Liten inkomst, stort sparande och var snål som bara den. Har ju faktiskt blivit lite bättre på den fronten, jag känner att ju mer sparande som läggs undan ju mer kan jag släppa på tyglarna.  Men inom en viss gräns är ju tanken då. Har +127:- på lönekontot fram tills på fredag. men det är inga problem alls, har nog haft det värre tidigare i livet än så.

Har fått undan två räkningar med som jag skulle tagit på kommande lönen egentligen. Men jag tänkte att nej, dom ska betalas tidigare än så och så tog jag matpengarna som jag hade kvar och betalade in runt -900:- kronor. Så det kändes bra att få bort dom så fort som möjligt. Kommer ändå klara mig tills på fredag. Jag avskyr att ha obetalda räkningar som bara ligger och skräpar. Ser alltid till att få bort dom så fort jag kan.

Hörs i slutet av veckan!


1 kommentar:

  1. Gott att betala räkningarna direkt, eller i alla fall lägga in de för betalning så fort de kommer, gillar inte heller att ha en hög med räkningar liggandes :)

    SvaraRadera