2012-04-29

Säsongsavslut för lyxfällan

Tycker det är tråkigt att lyxfällan tar en paus nu såhär över sommaren. Jag har blivit så van att titta på det varje vecka hela tiden. Intressant att se hur folk prioriterar ute i landet.

Alltid lika intressant att se när dom står vid budgettavlan och ska sätta upp tusenlappar. En del är extrema och en del har varit mindre extrema. Men det roliga är att dom lyckas nästan alltid ordna till det för dom som är med i alla fall. Undrar hur många som har valt att köra vidare på budgettavlan i slutet? Skulle vara intressant att se och höra om. Nån som helvänt och har en stor buffert idag kanske? Ja, vem vet..

Får vänta tills hösten på nya program...

3 kommentarer:

 1. Blir så mycket repetition bara. Samma upplägg varje vecka. Visst, alltid kul att se variationer men efter en halv säsong känns det som man inte får någonting nytt alls.

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Tycker också det vore intressant att se hur det gått några år senare för dem som varit med. Men hörde från en föreläsning av Charlie Söderberg att de försökt sälja in konceptet med att göra en uppföljning till TV3. Men det skulle tydligen inte bli tillräckligt bra TV, så de fick nobben.

  SvaraRadera
 3. Andreas: Jo jag håller med, allt bygger ju på samma koncept vecka efter vecka.

  Ett friare liv: Det var ju tråkigt att dom fick nobben, tror det hade kunnat bli intressant ändå.

  SvaraRadera