2012-08-24

Sparande augusti

Ny lön och nytt sparande, fick bättre lön än tidigare månader den här gången och det var bra för kan sätta av +8.000:- idag. Hoppas på en liknande summa nästa månad med så det ser ljust ut faktiskt. Bara köra vidare!

Ordnade en ny fast ränteplacering på ca +43.000:- idag med. Satte den på tre månader. Tyckte det var bättre att göra så än att ha dom på vanliga sparkontot då det ger mycket mer. Så dom inkommer i slutet av november igen. Inte mycket i ränta, men många bäckar små som man säger!

Ha en trevlig helg på er nu!

7 kommentarer:

 1. jag imponeras av din styrka att stå emot aktier och fonder! Tror att du säkert missar en hel del extra pengar, men förstår din motvilja till risker. bättre sitta säkert i båten.

  SvaraRadera
 2. Vad fick du för ränta? Förhandlar du om den eller kör du bara på det som erbjuds?

  SvaraRadera
 3. Minna: Jag har sett folk som förlorat mycket på aktier och fonder. Så jag vill veta vad jag kommer ha på banken i framtiden, ingen lust att gissa och spekulera. Vill sitta säkert! Tack för dina ord!

  Andreas: Inte mycket, 2,55% blev det. Har du förhandlat själv?

  SvaraRadera
 4. Nej, har haft planer på men kommer att prova fastränteplacering lite längre fram. Ska dock till banken nu på torsdag och förhandla om bolån istället hehe, kanske skulle göra 2 flugor i en smäll? Hoppas på att hamna runt 3%

  SvaraRadera
 5. Andreas: Intressant, meddela gärna hur det gick sen.

  SvaraRadera
 6. Varför sparar du inte på konton som det mer ränta, tex. blue step, de har ju 2,85 utan bindning vilket är riktigt bra,

  SvaraRadera
 7. Anonym: Jag har svårt att lita på småbanker och håller mig till säkra kort.

  SvaraRadera