2009-02-18

Blogga dig rik

Blogga dig rik, ja det är ett sätt som många säkert försökt med. Jag vill nog påstå att det är lite klurigt om man ska tjäna några större pengar på det. Men det finns sidor man kan tjäna pengar på om man har tillräckligt med besökare. För i grund och botten handlar det om att locka mycket trafik till sin blogg om man vill generera några större inkomster.

Dom bloggar som verkligen tjänar pengar är dom som har tusentals besökare varje dag och framförallt inriktar sig på nån nisch. Sen får man inte glömma att det tar ett tag innan man byggt upp sitt namn så att säga. Många startar bloggar och lägger ner efter ett tag, det är inget att rekommendera om man vill bli lite mer framgångsrik på bloggfronten.

Hur tjänar bloggarna pengar då? Jo, det finns en del sätt där. Det vanligaste är genom annonsering av olika slag. Men även att hjälpa företag med att synas, man kan exempelvis skriva om en produkt som man gillar på sin blogg och på så vis får företaget förhoppningsvis en massa nya kunder från dig på din blogg.

Men att bli rik på bloggen? Dom chanserna är väldigt små. Men visst kan du dra in några hundralappar i månaden om du lyckas dra åt dig några besökare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar